În lumea modei, fiecare detaliu contează. Accesoriile au capacitatea de a transforma complet o ținută, iar unul dintre cele mai versatile și populare accesorii este fularul. Datorită multiplelor modalități în care poate fi purtat și a varietății de stiluri și materiale, fularul este un element cheie în garderoba multor vedete.

În acest articol, vom explora cum poartă celebritățile acest accesoriu versatil și vom oferi sfaturi despre cum să îți alegi fularul potrivit pentru a te inspira din stilul lor.


  • Fularul înfășurat în jurul gâtului

Una dintre cele mai populare modalități în care vedetele poartă fularul este înfășurat în jurul gâtului. Aceasta este o abordare clasică și elegantă, care adaugă un plus de stil oricărei ținute. Vedete precum Audrey Hepburn, Kate Middleton și Taylor Swift au adoptat acest stil în numeroase ocazii.


Pentru a obține un aspect similar, alegeți un fular dintr-un material moale și confortabil, precum cașmirul sau mătasea. Înfășurați-l strâns în jurul gâtului și lăsați capetele să atârne liber pe piept sau să se încrucișeze în față.


  • Fularul purtat ca un turban sau bandană

Fularul purtat ca turban sau bandană este o altă modalitate în care vedetele aleg să accesorizeze ținutele lor. Această tehnică adaugă o notă boemă și chic, potrivită pentru evenimente casual sau festivaluri. Rihanna, Zendaya și Jennifer Lopez sunt doar câteva dintre celebritățile care au adoptat acest stil.


Pentru a obține acest aspect, alegeți un fular dreptunghiular sau pătrat, dintr-un material flexibil, precum bumbacul sau viscoza. Împăturiți fularul în diagonală și așezați-l pe frunte, înfășurați-l în jurul capului și legați-l la spate sau în lateral, în funcție de preferințe.


  • Fularul purtat ca o eșarfă sau șal

Un alt mod în care vedetele poartă fularul este ca o eșarfă sau șal. Această abordare este potrivită pentru evenimente formale sau seri răcoroase și poate fi purtată cu o rochie elegantă sau cu o ținută casual. Angelina Jolie, Cate Blanchett și Meghan Markle sunt câteva exemple de vedete care au optat pentru acest stil.


Pentru a obține un aspect similar, alegeți un fular lung și lat, dintr-un material luxos precum cașmirul, mătasea sau lână. Înfășurați fularul în jurul umerilor și lăsați-l să atârne liber pe spate sau aduceți-l în față pentru a crea un aspect mai sofisticat. Puteți opta, de asemenea, să-l legați într-un nod simplu în față pentru un plus de stil.


  • Fularul purtat ca un accesoriu de păr

Fie că este vorba despre un coc înalt sau o coafură lejeră, vedetele adoră să folosească fularul drept accesoriu de păr. Această tehnică adaugă o notă de culoare și personalitate coafurilor lor și este ideală pentru evenimente speciale sau purtate în viața de zi cu zi. Emma Watson, Gigi Hadid și Lupita Nyong'o sunt câteva dintre celebritățile care au adoptat acest stil.


Pentru a obține acest aspect, alegeți un fular subțire și lung, dintr-un material ușor precum mătasea sau bumbacul. Înfășurați-l în jurul cocului sau coafurii, legându-l într-un nod sau într-o fundă elegantă. Puteți experimenta cu diferite tehnici și culori pentru a vă crea propriul stil unic.


  • Fularul purtat ca un colier statement

O modalitate mai neconvențională de a purta fularul este ca un colier statement. Acest stil este îndrăzneț și original, perfect pentru persoanele care vor să se distingă într-o mulțime. Vedete precum Lady Gaga, Cara Delevingne și Katy Perry au încercat acest stil în diferite ocazii.


Pentru a obține acest aspect, alegeți un fular pătrat sau dreptunghiular, dintr-un material rigid, precum mătasea sau poliesterul. Împăturiți fularul într-un tub îngust și legați-l în jurul gâtului, ajustând nodul în funcție de dorința dvs. pentru a crea un colier statement unic.


În concluzie, fularul este un accesoriu versatil și îndrăgit de vedete, care poate fi purtat în numeroase moduri, adăugând stil și personalitate ținutelor lor. Fie că optați pentru un fular înfășurat în jurul gâtului, purtat ca un turban sau bandană, eșarfă sau șal, accesoriu de păr sau colier statement, acest accesoriu versatil este un must-have în garderoba dvs.