Menu
Your Cart

FAQ

 • Care este gama de produse oferită de eșarfe.ro?

Magazinul online eșarfe.ro oferă o gamă largă de eșarfe, fulare, saluri și accesorii pentru toate gusturile și ocaziile. Găsiți produse în diferite culori, materiale și stiluri pentru a vă completa ținuta perfectă.


 • Cum plasez o comandă pe eșarfe.ro?

Plasarea unei comenzi pe eșarfe.ro este simplă și rapidă:

a. Navigați pe site și adăugați produsele dorite în coșul de cumpărături.

b. Faceți clic pe "Coșul de cumpărături" și verificați comanda.

c. Apăsați "Finalizează comanda" și completați informațiile de facturare și livrare.

d. Alegeți metoda de plată și confirmați comanda.


 • Cum pot plăti comanda mea?

Puteți plăti comanda prin următoarele metode:

a. Plată online cu cardul de credit/debit

b. Plată ramburs la primirea coletului

c. Transfer bancar


 • Care sunt costurile de livrare?

Costurile de livrare variază în funcție de destinație și metoda de transport aleasă. Pentru o comandă normală costul transportului este de 15 lei. Pentru comenzile de peste 150 RON, livrarea este gratuită în România.


 • Cât timp durează livrarea?

Timpul de livrare depinde de metoda de transport aleasă și de destinație. În general, livrarea durează între 1-3 zile lucrătoare în România.


 • Pot returna un produs?

Da, puteți returna un produs în termen de 14 zile de la primirea acestuia, dacă acesta este în aceeași stare în care a fost expediat și cu etichetele intacte. Consultați politica de returnare pentru mai multe informații.


 • Cum pot contacta eșarfe.ro?

Puteți contacta eșarfe.ro prin următoarele metode:

a. E-mail: contact@esarfe.ro

b. Telefon: 0770.500.213

c. Formularul de contact de pe site


 • Pot comanda produse personalizate?

Da, oferim serviciul de personalizare a produselor pentru anumite modele de eșarfe și fulare. Vă rugăm să ne contactați pentru a discuta detaliile și disponibilitatea acestui serviciu.


 • Oferiți carduri cadou?

Da, eșarfe.ro oferă carduri cadou pe care le puteți achiziționa și oferi celor dragi. Cardurile cadou sunt disponibile în diferite valori și pot fi utilizate pentru a achiziționa orice produs de pe site.


 • Cum pot afla despre ofertele și promoțiile eșarfe.ro?

Pentru a fi la curent cu ofertele și promoțiile noastre, vă recomandăm să vă înscrieți la newsletter-ul eșarfe.ro și să ne urmăriți pe rețelele de socializare (Facebook, Instagram). Astfel, veți fi mereu informat(ă) despre cele mai recente reduceri, lansări de produse și evenimente speciale.


 • Cum mă măsor pentru a alege dimensiunea potrivită?

Pentru a alege dimensiunea potrivită, vă recomandăm să urmați ghidul de mărimi disponibil pe pagina fiecărui produs. Dacă nu sunteți sigur(ă) de mărimea potrivită, vă rugăm să ne contactați pentru asistență.


 • Cum pot modifica sau anula o comandă?

Pentru a modifica sau anula o comandă, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil după plasarea comenzii prin e-mail la contact@esarfe.ro sau prin telefon la 0770.500.213. Vom face tot posibilul să modificăm sau să anulăm comanda, însă nu putem garanta acest lucru dacă comanda a fost deja procesată și expediată.


 • Cum pot urmări comanda mea?

După ce comanda a fost expediată, veți primi un e-mail cu informațiile de urmărire. Puteți utiliza aceste informații pentru a urmări comanda pe site-ul companiei de curierat.


 • Cum pot să vă ofer feedback sau să vă adresez o reclamație?

Ne apreciem clienții și ne dorim să vă oferim cea mai bună experiență de cumpărături. Dacă aveți feedback, sugestii sau reclamații, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la contact@esarfe.ro, prin telefon la 0770.500.213 sau prin formularul de contact de pe site. Vom face tot posibilul să răspundem în cel mai scurt timp și să rezolvăm orice problemă întâmpinată.


 • Pot comanda produse în afara României?

Nu, eșarfe.ro nu oferă livrare internațională. 


 • Cum pot beneficia de reduceri pentru achiziții în volum?

Dacă doriți să achiziționați produse în cantități mari, vă rugăm să ne contactați pentru a discuta despre posibilitățile de reducere și condițiile specifice. Ne puteți contacta prin e-mail la contact@esarfe.ro, prin telefon la 0770.500.213 sau prin formularul de contact de pe site.


Dacă aveți întrebări suplimentare, nu ezitați să ne contactați prin e-mail la contact@esarfe.ro, prin telefon la 0770.500.213 sau prin formularul de contact de pe site. Suntem bucuroși să vă ajutăm și să vă oferim cea mai bună experiență de cumpărături!

Pentru a optimiza experienţa ta de shopping eșarfe.ro foloseşte Cookies. Continuarea navigării reprezintă acceptul tău privind Termenii de condițiile şi Politica de protecția datelor.