Menu
Your Cart

Colecția de Eșarfe Florale

Descoperă Eleganța prin Eșarfe Florale

Eleganța și Stilul cu Esarfe Florale

Eșarfele Florale reprezintă un accesoriu vestimentar ce îmbină funcționalitatea cu estetica, adăugând o notă de originalitate oricărei ținute datorită designului lor cu modele florale.

Istoricul Eșarfelor Florale

De-a lungul istoriei, modelele florale au simbolizat frumusețea și feminitatea. Apariția eșarfelor florale în lumea modei reprezintă o evoluție naturală, unde tradiția se întâlnește cu modernitatea.

Versatilitatea Eșarfelor Florale

Indiferent de sezon, esarfele florale constituie un element esențial în garderoba oricărei doamne sau domnișoare, adaptându-se cu ușurință la diferite ținute. Materialul variază de la mătase fină la bumbac gros, fiecare având particularități ce îi conferă o estetică și un grad de confort diferit.

Culori și Modele

Variația de culori și modele florale permite complementarea diferitelor ținute. Alegerea culorilor potrivite, formelor și dimensiunilor eșarfelor florale, poate accentua stilul și personalitatea fiecărei persoane.

Cum să Stilizezi o Eșarfă Florală?

Eșarfa florală și ținutele de zi: Accesoriul perfect pentru un look casual, aducând o notă de prospețime și culoare.

Eșarfa florală și ținutele elegante: O eșarfă florală poate completa o ținută elegantă, oferind un aspect sofisticat.

Calitatea și Diversitatea Eșarfelor Florale de la Esarfe.ro

La Esarfe.ro, ne mândrim cu oferta noastră variată de eșarfe florale de înaltă calitate, concepute pentru a satisface nevoile fiecărui client. Gama noastră de modele florale este în continuă expansiune, de la printuri delicate la modele mai îndrăznețe, răspunzând astfel gusturilor diversificate ale clienților noștri.

Șalul Fantezie și Natură - Eșarfă de Damă din Mătase, Două Fețe cu Modele Unice, 180x70cm Șalul Fantezie și Natură - Eșarfă de Damă din Mătase, Două Fețe cu Modele Unice, 180x70cm
-8 %
Descoperă eleganța nedisimulată a Șalului Fantezie și Natură, o eșarfă de damă ce te invită într-o poveste fără sfârșit. Pășește într-o lume plină de culoare și textură, unde ești condusă prin portativul unei picturi abstracte care își are scena în natură. Fiecare fir de mătase al acestui accesoriu ..
98,99lei 108,00lei
 Eșarfă de Damă, Pictată, Culori Vibrante, Mătase, 70x70 cm  Eșarfă de Damă, Pictată, Culori Vibrante, Mătase, 70x70 cm
-4 %
Descoperă un accesoriu impresionant pentru garderoba ta - eșarfa noastră de damă, măiestrit pictată cu flori în culori vibrante pe un fundal de mătase naturală. Când atingi această eșarfă, vei simți imediat textura fină și luxoasă a mătăsii pure, o calitate care definește adevăratul rafinament.Încân..
75,99lei 78,90lei
Descoperă "Grădina Secretă", o eșarfă de damă cu dimensiuni de 70x70 cm, ce îmbină eleganța cu funcționalitatea, într-un mod unic și captivant. Realizată din mătase pură, această eșarfă pătrată îți oferă posibilitatea de a-ți exprima stilul personal, într-un mod subtil și rafinat. Materialul de cali..
93,99lei
Dezvăluie-i lumii personalitatea ta vibrantă și rafinată cu ajutorul eșarfei noastre "Artă Efervescentă", dedicată special femeilor sofisticate. Pătrată, cu dimensiuni de 70x70 cm, eșarfa este confecționată din mătase naturală, oferindu-ți un sentiment de lux la fiecare atingere. Îmbinând utilul cu ..
93,99lei
Prezintă-ți eleganța și rafinamentul cu această eșarfă de damă unică, "Pictură în Mătase", din colecția noastră de esarfe de lux. Mătasea pură de înaltă calitate, cu dimensiunile generoase de 70x70 cm, îți conferă un aer sofisticat, oferindu-ți în același timp un confort sporit.Forma pătrată a acest..
93,99lei
Descoperă rafinamentul și versatilitatea cu noua noastră eșarfă de damă 'Flora - Dansul Soarelui'. Această piesă de accesoriu este mai mult decât o simplă eșarfă, este o declarație de stil ce îmbină eleganța cu funcționalitatea. Materialul din mătase pură, cu dimensiuni de 70x70 cm, îi conferă un as..
93,99lei
Eșarfă Damă - Bijuterie din Mătase cu Motive Florale, 180 x 70 cm Eșarfă Damă - Bijuterie din Mătase cu Motive Florale, 180 x 70 cm
-30 %
Îmbogățește-ți garderoba cu o piesă de accesoriu de neegalat, această "Eșarfă de Damă - Bijuterie din Mătase", care este mai mult decât un simplu articol vestimentar, este o declarație de stil. Realizată din mătase naturală pură, această eșarfă de lux, de dimensiuni generoase (180x70 cm) și formă dr..
75,99lei 108,90lei
Eșarfa Damă Bicoloră din Mătase - Flori pe Apă și Coșuri cu Oua, 180 x 70 cm Eșarfa Damă Bicoloră din Mătase - Flori pe Apă și Coșuri cu Oua, 180 x 70 cm
-27 %
Descoperiți o lume a eleganței și sofisticării cu noua noastră eșarfă damă, un accesoriu de neegalat, care aduce un strop de culoare oricărei ținute. Măsoară 180x70 cm, având o formă dreptunghiulară ce îi permite să fie înfășurată într-o varietate de stiluri care să se potrivească perfect cu persona..
92,99lei 128,00lei
Eșarfă Damă cu Două Fețe din Mătase, 70x70 cm, Tablou Elegant și Livadă Colorată Eșarfă Damă cu Două Fețe din Mătase, 70x70 cm, Tablou Elegant și Livadă Colorată
-23 %
Descoperați o capodoperă vestimentară cu eșarfa noastră damă cu bifacială, un produs versatil ce îmbină eleganța și funcționalitatea cu arta și designul colorat. Având dimensiuni de 70x70 cm, această eșarfă patrata se pliază cu ușurință într-o varietate de stiluri care vor transforma orice ținută.Re..
76,99lei 99,90lei
Ați dori să adăugați un strop de culoare și eleganță garderobei dvs.? Descoperiți noua noastră esarfa de dama cu design unic, un accesoriu de modă care îmbină rafinamentul matasei pure cu o paletă de culori vibrante.Această esarfă pătrată, cu dimensiunile de 70x70 cm, este confecționată din 100% mat..
94,99lei
Eșarfa Damă de Mătase cu Reproducere După Gustav Klimt - Bijuteria vestimentară inspirată de natură, 70x70cm Eșarfa Damă de Mătase cu Reproducere După Gustav Klimt - Bijuteria vestimentară inspirată de natură, 70x70cm
-23 %
Îmbrățișați eleganța atemporală cu eșarfa noastră de damă din mătase pură, cu dimensiuni perfecte de 70x70 cm. Aceasta piesă vestimentară de lux, cu forme pătrate și culori vibrante precum galben, maro și verde, este nu doar un accesoriu, ci o adevărată operă de artă. Cu o reproducere după renumita ..
75,99lei 98,90lei
Dezvăluie-ți stilul unic și rafinat cu această eșarfă de mătase, care combină eleganța și versatilitatea într-un mod fascinant. Cu o formă pătrată și dimensiuni de 70x70 cm, această eșarfă va adăuga o notă de eleganță oricărei ținute.Este o adevărată operă de artă, având două fațete cu modele diferi..
153,99lei
Eșarfă Damă din Mătase – Livada Multicoloră și Vizual Marin – Două Fete – 70x70 cm Eșarfă Damă din Mătase – Livada Multicoloră și Vizual Marin – Două Fete – 70x70 cm
-24 %
Bine ați venit în lumea vibrantă a culorilor, unde eleganța se împletește cu utilitatea într-o eșarfă damă cu două fete diferite. Această piesă versatilă, ce combină arta și moda, poate fi accesoriul dvs. de încredere ce aduce culoare în fiecare zi.Eșarfa noastră cu două fete, de dimensiuni generoas..
75,99lei 99,90lei
Descoperă frumusețea și eleganța unei creații vestimentare deosebite, eșarfa noastră din mătase naturală, cu un design dual impresionant. Acest accesoriu sofisticat te invită într-o lume a culorilor și a formelor artistice, îmbinând armonios nuante de lila, mov, albastru și galben.Eșarfa este unul d..
107,99lei
Eșarfă Damă – "Șalul de Mătase: Povestea Arborelui și Grădina Secretă" | Esarfe.ro, 180 x 70 cm Eșarfă Damă – "Șalul de Mătase: Povestea Arborelui și Grădina Secretă" | Esarfe.ro, 180 x 70 cm
-22 %
Ia o adiere de aer proaspăt și lasă-te purtată de eleganță cu noua noastră Eșarfă Damă – "Șalul de Mătase cu Fețe Pictate". Perfectă pentru femeile care iubesc frumusețea, rafinamentul și versatilitatea, această eșarfă unică îți aduce un strop de fantezie în garderobă. Cu dimensiuni de 180x70 cm, eș..
84,89lei 108,90lei
Eșarfa pentru doamne "Fantasia Florală & Peisaj Pictat", un accesoriu de modă cu personalitate, care combină eleganța cu versatilitatea. Această eșarfă de dimensiuni generoase, 180x70 cm, este confecționată din mătase naturala, material rafinat care oferă o senzație de lux și confort la atingere..
125,99lei
Eșarfă de Damă "Acuarela Primăverii și Navigare Marină" din Mătase, 70x70cm Eșarfă de Damă "Acuarela Primăverii și Navigare Marină" din Mătase, 70x70cm
-23 %
Redescoperă frumusețea și versatilitatea cu Eșarfa de Damă "Acuarela Primăverii și Navigare Marină". Această eșarfă pătrată cu dimensiuni de 70x70 cm este confecționată din mătase de cea mai înaltă calitate, oferind un sentiment de lux și eleganță la fiecare purtare. O combinație vibrantă de culori ..
75,99lei 98,90lei
Eșarfă de Damă "Pădure înflorită" din Mătase, cu Design Geometric și Dimensiuni 70x70cm Eșarfă de Damă "Pădure înflorită" din Mătase, cu Design Geometric și Dimensiuni 70x70cm
-23 %
Bucurați-vă de un accesoriu rafinat și elegant cu Eșarfa de Damă "Pădure înflorită", creată cu măiestrie din mătase pură. Cu dimensiunile sale generoase de 70x70 cm, această eșarfă patrată emite un aer de lux și stil, combinând culorile vibrant galben, albastru, roșu, bleu și verde. Designul său uni..
75,99lei 98,90lei
Eșarfă de Damă din Mătase - Doua Fețe - Reproducere Picturală și Design de Leopard, 70x70cm Eșarfă de Damă din Mătase - Doua Fețe - Reproducere Picturală și Design de Leopard, 70x70cm
-23 %
Descoperiți frumusețea artei în fiecare zi cu această eșarfă de damă, o capodoperă a stilului și eleganței. Cu dimensiunile sale generoase de 70x70 cm și realizată din mătase naturală fină, această eșarfă patrată este atât o piesă de vestimentație cât și o declarație de artă. Nuanțele de galben, mar..
76,99lei 99,90lei
Eșarfă de Damă din Mătase, Scenă Marină și Floarea-Soarelui - 70x70 cm Eșarfă de Damă din Mătase, Scenă Marină și Floarea-Soarelui - 70x70 cm
-23 %
Descoperă eleganța naturală în fiecare detaliu al acestei eșarfe pentru damă, de un lux rar. Eșarfa are două fețe cu modele diferite. Realizată din mătase pură naturală și de dimensiuni 70x70 cm, eșarfa noastră prezintă o frumusețe duală, cu modele diferite imprimate pe fiecare față. Fiecare culoril..
75,99lei 98,90lei
Descoperă frumusețea și eleganța inegalabilă a eșarfei de damă cu modele abstracte. Creată cu atenție la detalii și măiestrie, această eșarfă de lux are o formă dreptunghiulară și dimensiuni generoase de 180x70 cm. Îmbinând aspectul rafinat al mătăsii cu flexibilitatea unei forme versatile, această ..
130,99lei
Eșarfă de Damă „Pisica Egipteană” din Mătase, Galben Mustar cu Design Floral, 70x70 cm Eșarfă de Damă „Pisica Egipteană” din Mătase, Galben Mustar cu Design Floral, 70x70 cm
-23 %
Adaugă un strop de rafinament și mister cu noua noastră eșarfă de damă „Pisica Egipteană”, o operă de artă vestimentară în culorile vibrante ale galbenului mustar, albastrului, negrului și verde. Confecționată din mătase naturală pură, cu dimensiuni generoase de 70x70 cm, aceasta eșarfă pătrată este..
75,99lei 98,90lei
Îmbrățișați rafinamentul și eleganța cu superba noastră eșarfă de mătase damă "Reflecții Naturale", un accesoriu de modă ce adaugă un strop de culoare oricărei ținute. Complementată de un spectru vibrant de culori - galben, roșu, portocaliu, verde, albastru, bleu, alb - această eșarfă impresionează ..
94,99lei
Eșarfa de Mătase 'Garden Path', Dama - O Piesă de Artă Vestimentară, Culori Vibrante de Verde și Galben, 70x70 cm Eșarfa de Mătase 'Garden Path', Dama - O Piesă de Artă Vestimentară, Culori Vibrante de Verde și Galben, 70x70 cm
-24 %
O eșarfă nu este doar un accesoriu, ci o declarație de stil. Această eșarfă pătrată de damă, de dimensiuni generoase 70x70 cm, este o adevărată operă de artă pe care o poți purta. Realizată din mătase naturală pură, cu o atingere delicată și fluidă, aceasta înfățișează o reproducere vibrantă după pi..
74,99lei 98,90lei
Oferă outfitului tău un aer proaspăt și vibrant cu această esarfă elegantă din colecția noastră de eșarfe pentru doamne. Cu o dimensiune de 70x70 cm, această piesă versatilă este perfectă pentru a completa orice ținută, de la rochii de zi cu zi până la cele de ocazie.Realizată din 100% mătase, aceas..
94,99lei
Eșarfă de Mătase Pictură - Două Fațete Artistice: Crizanteme și Câmp cu Maci, 70x70 cm Eșarfă de Mătase Pictură - Două Fațete Artistice: Crizanteme și Câmp cu Maci, 70x70 cm
-23 %
Descoperă încântarea de a purta o operă de artă! Noua noastră eșarfă de mătase cu dimensiuni de 70x70 cm, oferă o combinație inedită de frumusețe și versatilitate, o experiență de stil autentică pentru doamnele și domnișoarele care apreciază arta și eleganța.Realizată din mătase fină, această eșarfă..
76,99lei 99,90lei
Eșarfă din Mătase Naturală,Design Dublu, Imprimare Floral-Acva, Formă Pătrată, 70x70cm Eșarfă din Mătase Naturală,Design Dublu, Imprimare Floral-Acva, Formă Pătrată, 70x70cm
-23 %
Experimentează eleganța supremă și versatilitatea cu noua noastră eșarfă din colecția "Eșarfe damă", creată cu mare atenție la detalii și calitate. Eșarfa noastră, cu dimensiunile de 70x70 cm, este confecționată din mătase naturală, un lux care mângâie pielea cu fiecare purtare. Forma pătrată a eșar..
74,99lei 98,00lei
Descoperiți o capodoperă în garderoba dvs. cu noua noastră eșarfă versatilă pentru damă, o combinație încântătoare de artă și stil. Cu dimensiuni generoase de 70x70 cm, această eșarfă cu formă pătrată este realizată integral din mătase de cea mai bună calitate, conferind un aspect luxos și o senzați..
106,99lei
Eșarfa Dual-Natură: Armonie de Mătase, Damă, 180 x 70 cm Eșarfa Dual-Natură: Armonie de Mătase, Damă, 180 x 70 cm
-23 %
Descoperă frumusețea supremă a naturii îmbrățișată în luxul mătasei, cu noua noastră eșarfă Dual-Natură. Dimensiunile generoase de 180x70 cm îți oferă suficient spațiu pentru a te învălui în eleganță și confort, fără a compromite stilul. Materialul prețios, mătasea, îți mângâie pielea cu o atingere ..
97,99lei 128,00lei
Descoperă frumusețea naturală a eșarfei de damă din mătase, o piesă de îmbrăcăminte cu adevărat unică. Cu dimensiuni de 70x70 cm și o formă pătrată, această eșarfă este un accesoriu versatil care adaugă un strop de eleganță oricărei ținute. Culorile vii de galben și albastru se îmbină armonios într-..
107,99lei
Eșarfă Multicoloră Femei, Mătase, Design Floral, Două Fețe, Modele Diferite, 70x70 cm Eșarfă Multicoloră Femei, Mătase, Design Floral, Două Fețe, Modele Diferite, 70x70 cm
-23 %
Bucură-te de eleganță și stil cu noua noastră eșarfă multicoloră din mătase 100%, o piesă esențială în garderoba oricărei femei rafinate! Această eșarfă de lux are dimensiuni generoase de 70x70 cm și dispune de două fețe cu modele diferite, permițându-ți să-ți exprimi stilul unic și versatilitatea.E..
74,99lei 98,00lei
Esarfă Picturală Damă, Mătase Naturală, Flori Albastre și Frunze Verzi, 70x70 cm Esarfă Picturală Damă, Mătase Naturală, Flori Albastre și Frunze Verzi, 70x70 cm
-28 %
Bucurați-vă de eleganță și rafinament cu esarfa noastră picturală, o piesă de rezistență ce încântă prin culorile vii și detaliile fine. Realizată din mătase pură, esarfa se mândrește cu o suprafață strălucitoare și o atingere catifelată, ce îți oferă un sentiment de lux și confort cu fiecare purtar..
63,99lei 89,00lei
"Șezătură de Vis", un produs distinctiv din categoria Eșarfe damă, transformă o bucată simplă de țesătură într-o operă de artă. Cu dimensiunile sale de 70x70 cm, această eșarfă este creată din mătase pură, un material prețios, extrem de fin și elegant. Forma pătrată îi oferă versatilitate și face di..
93,99lei
Eșarfă Damă 'Fantasia Florala & Geometrie Modernă' în Mătase, Șal, 180x70 cm" Eșarfă Damă 'Fantasia Florala & Geometrie Modernă' în Mătase, Șal, 180x70 cm"
-23 %
Descoperiți eșarfa 'Fantasia Florala & Geometrie Modernă', un accesoriu esențial pentru orice garderobă feminină. Făcută din mătase pură, această eșarfă este un exemplu strălucit al eleganței și rafinamentului. Cu dimensiunile sale generoase de 180x70 cm, aceasta poate fi purtată ca un șal sau î..
97,99lei 128,00lei
Eșarfa Damă Mătase, Pictură în Natură și Urbană, Dreptunghiulară, Două Fețe Distincte, 180 x 70 cm Eșarfa Damă Mătase, Pictură în Natură și Urbană, Dreptunghiulară, Două Fețe Distincte, 180 x 70 cm
-23 %
Descoperă "Eșarfa de Damă din Mătase tip șal, Pictură în Natură și Urbană", o piesă de accesoriu cu forme dreptunghiulare și o dimensiune generoasă de 180x70 cm, care îți oferă două modele distincte într-un singur produs. Realizată din mătase pură, această eșarfă reflectă eleganța feminină, fiind id..
97,99lei 128,00lei
Eșarfă de Damă 'Plimbare pariziană' din Mătase, 70x70 cm Eșarfă de Damă 'Plimbare pariziană' din Mătase, 70x70 cm
-23 %
Îmbarcați-vă într-o călătorie senzorială în inima Parisului cu această eșarfă de damă de lux, 'Plimbare pariziană'. Realizată din mătase pură, aceasta vă va învăluie cu delicatețea sa unică. Forma pătrată generoasă de 70x70 cm și culorile sale vibrante - alb, portocaliu, verde, albastru - aduc în pr..
75,99lei 98,90lei
Înveliți-vă în eleganța inegalabilă a eșarfei noastre pătrate din mătase pură, cu dimensiuni de 70x70 cm, pictată în culori vii, inspirată de natură și fantezie. Această eșarfă face parte din colecția noastră de Eșarfe pentru Doamne și este precum o bijuterie ce vă îmbogățește ținuta.Eșarfa aduce în..
93,99lei
Eșarfă Mătase cu Două Fețe – Motiv Marin și Livadă Multicoloră – 70x70 cm Eșarfă Mătase cu Două Fețe – Motiv Marin și Livadă Multicoloră – 70x70 cm
-23 %
Invitați rafinamentul și versatilitatea în garderoba dvs. cu această eșarfă de mătase cu două fețe, care îmbină estetica clasică cu modernitatea. Eșarfa are dimensiuni generoase de 70x70 cm și este realizată din mătase naturală pură de cea mai bună calitate, oferind o senzație de lux și confort la a..
76,99lei 99,90lei
Această eșarfă tradițională albă, împodobită cu modele florale viu colorate și franjuri delicate, reprezintă o piesă de artizanat autentic românesc. Fiecare esarfa este o declarație de frumusețe și tradiție, oferind o atingere de stil și rafinament oricărei ținute. Realizată din materiale de înaltă ..
68,90lei
Creează o impresie memorabilă cu această eșarfă tradițională florală pe fond bleumarin. Inspirate din motivele etnice, florile viu colorate aduc un suflu de frumusețe și tradiție. Perfectă pentru a completa o ținută casual sau elegantă, eșarfa este confecționată din materiale de calitate care asigur..
68,90lei
Descoperă frumusețea tradițională românească cu această eșarfă florală grena. Designul autentic cu modele florale și ornamente etnice, împreună cu franjuri delicate, transformă această eșarfă într-un accesoriu deosebit. Fabricată din materiale de calitate, eșarfa poate completa ținutele casual sau c..
68,90lei
Îmbogățește-ți colecția de accesorii cu această splendidă Eșarfă Tradițională Florală în nuanțe captivante de mov și lila. Fiecare detaliu al designului reflectă măiestria artizanală, de la bogăția motivelor florale, la delicata franjuriță care încadrează marginile. Eșarfa este confecționată dintr-u..
68,90lei
Această eșarfă tradițională florală neagră este o adevărată declarație de stil și tradiție. Cu motive florale roșii și verzi, fiecare eșarfă este realizată cu măiestrie, reflectând bogăția culturală a României. Materialul de calitate superioară și finisajele atente la detalii fac din această eșarfă ..
68,90lei
Această eșarfă tradițională cu model floral în nuanțe vibrante de roșu este mai mult decât un simplu accesoriu; este o expresie a tradiției și rafinamentului. Inspirată din bogăția folclorică românească, fiecare detaliu al modelului este realizat cu grijă, pentru a oferi un stil autentic și atempora..
68,90lei
Bine ați venit în lumea modei elegante și sofisticate, unde detaliile fac diferența. Vă prezentăm "Fantasia Florală", o eșarfă de damă cu o formă pătrată, având dimensiuni de 70x70 cm, confectionată din mătase de înaltă calitate. Eșarfa "Fantasia Florală" aduce peisajul unui tablou vibrant, plin de ..
93,99lei
Se afişează de la 1 până la 45 din 45 (1 Pagini)
Pentru a optimiza experienţa ta de shopping eșarfe.ro foloseşte Cookies. Continuarea navigării reprezintă acceptul tău privind Termenii de condițiile şi Politica de protecția datelor.