Menu
Your Cart

Descoperă Eșarfe Damă de Calitate Superioară

Eșarfe de Damă Premium pentru Un Look Impecabil

Eșarfele de damă sunt un accesoriu esențial în garderoba oricărei femei. Ele adaugă un strop de culoare și stil oricărei ținute, fie că este vorba de o ținută casual sau una elegantă. În acest ghid, vom explora tot ce trebuie să știți despre eșarfele de damă, de la diferitele tipuri și materiale, până la cum să le purtați și să le îngrijiți.

Tipuri de Esarfe Dama

Există o varietate de tipuri de eșarfe de damă disponibile pe piață, fiecare având propriul său stil și funcționalitate. Alegerea potrivită depinde de preferințele personale, de ținuta cu care doriți să o asortați și de ocazie.

În primul rând, avem eșarfele lungi, care sunt perfecte pentru a adăuga un strat suplimentar de căldură în zilele reci. Acestea pot fi purtate în jurul gâtului sau lăsate să atârne liber pe umeri. De asemenea, pot fi folosite ca un înveliș ușor în serile mai răcoroase.

Eșarfe Pătrate

Eșarfele pătrate sunt un alt tip popular de eșarfe de damă. Acestea sunt de obicei realizate din materiale ușoare, cum ar fi mătasea sau bumbacul, și pot fi purtate într-o varietate de moduri. De exemplu, pot fi îndoită pe diagonală și legată în jurul gâtului, sau pot fi purtată pe cap ca un turban sau bandană.

Eșarfe Infinity

Eșarfele infinity, cunoscute și sub numele de eșarfe circulare, sunt un alt tip de eșarfe de damă. Acestea sunt eșarfe lungi și continue, fără capete, care pot fi purtate într-o varietate de moduri. De exemplu, pot fi înfășurate de mai multe ori în jurul gâtului pentru a crea un aspect voluminos, sau pot fi purtate ca un bolero sau un poncho.

Materiale de Esarfe Dama

Materialele din care sunt confecționate eșarfele de damă pot varia în funcție de sezon și de stil. De la materiale ușoare și fluide, până la cele groase și călduroase, există o eșarfă potrivită pentru fiecare ocazie și anotimp.

Eșarfe de Mătase

Eșarfele de mătase sunt o alegere elegantă și sofisticată, perfectă pentru ocaziile speciale sau pentru a adăuga un strop de lux la o ținută de zi cu zi. Mătasea este un material ușor și fluid, care cade frumos și are un luciu natural. De asemenea, este respirabil și se simte minunat pe piele.

Eșarfe de Bumbac

Eșarfele de bumbac sunt o alegere practică și versatilă, potrivită pentru toate anotimpurile. Bumbacul este un material respirabil și absorbant, care poate ajuta la menținerea confortului pe parcursul zilei. De asemenea, este ușor de întreținut și durabil, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru uzul zilnic.

Eșarfe de Lână

Eșarfele de lână sunt o alegere excelentă pentru zilele reci de iarnă. Lâna este un material natural care oferă o izolare excelentă, menținând căldura în timp ce permite pielii să respire. De asemenea, este moale și confortabil de purtat, ceea ce îl face perfect pentru a vă înfășura în el în zilele friguroase.

Cum să Purtați și să Îngrijiți Eșarfele de Damă

Purtarea și îngrijirea corectă a eșarfelor de damă poate face diferența între un aspect elegant și unul dezordonat. Iată câteva sfaturi pentru a vă asigura că eșarfa dvs. arată întotdeauna la fel de bine ca în ziua în care ați cumpărat-o.

Cum să Purtați Eșarfele de Damă

Există nenumărate moduri de a purta o eșarfă de damă, fiecare adăugând un strop de personalitate și stil ținutei dvs. De la înfășurarea simplă în jurul gâtului, până la crearea unui nod sofisticat sau a unui turban chic, posibilitățile sunt practic nelimitate.

Unul dintre cele mai simple și mai populare moduri de a purta o eșarfă este înfășurarea ei în jurul gâtului. Acest lucru poate fi realizat prin înfășurarea eșarfei în jurul gâtului o dată sau de mai multe ori, în funcție de lungimea eșarfei și de aspectul pe care doriți să îl obțineți.

Cum să Îngrijiți Eșarfele de Damă

Îngrijirea corectă a eșarfelor de damă este esențială pentru a menține aspectul și durabilitatea lor. În funcție de materialul din care este confecționată eșarfa, aceasta poate necesita spălare manuală, curățare chimică sau poate fi spălată la mașină.

În general, eșarfele de mătase și de lână ar trebui spălate manual cu apă rece și un detergent delicat. Asigurați-vă că nu înmuiați eșarfa pentru prea mult timp și nu o stoarceți, deoarece acest lucru poate deteriora materialul. În schimb, îndepărtați excesul de apă prin presare ușoară și lăsați eșarfa să se usuce natural.

Eșarfele de bumbac pot fi de obicei spălate la mașină, dar asigurați-vă că urmați instrucțiunile de pe eticheta de îngrijire. De asemenea, este recomandat să le spălați separat de alte haine pentru a preveni decolorarea.

Idei de stil pentru purtarea unei esarfe dama de firmă

Eșarfele de damă sunt un accesoriu versatil și elegant care poate adăuga un strop de stil oricărei ținute. Fie că alegeți o eșarfă de mătase luxoasă, o eșarfă de bumbac practică sau o eșarfă de lână călduroasă, există o eșarfă potrivită pentru fiecare femeie și pentru fiecare ocazie. Cu atâtea stiluri, materiale și moduri de a le purta, eșarfele de damă sunt cu adevărat un accesoriu indispensabil în garderoba oricărei femei.

Această eșarfă exclusivă de mătase naturală în nuanța vibrantă de verde iarba este accesoriul perfect pentru a aduce o pată de culoare oricărui outfit. Cu dimensiunile sale generoase de 60 x 60 cm, eșarfa poate fi purtată în diverse moduri, fie că alegi să o porți la gât, în păr sau ca accesoriu la ..
82,99lei
Șalul Fantezie și Natură - Eșarfă de Damă din Mătase, Două Fețe cu Modele Unice, 180x70cm Șalul Fantezie și Natură - Eșarfă de Damă din Mătase, Două Fețe cu Modele Unice, 180x70cm
-8 %
Descoperă eleganța nedisimulată a Șalului Fantezie și Natură, o eșarfă de damă ce te invită într-o poveste fără sfârșit. Pășește într-o lume plină de culoare și textură, unde ești condusă prin portativul unei picturi abstracte care își are scena în natură. Fiecare fir de mătase al acestui accesoriu ..
98,99lei 108,00lei
 Eșarfă de Damă, Pictată, Culori Vibrante, Mătase, 70x70 cm  Eșarfă de Damă, Pictată, Culori Vibrante, Mătase, 70x70 cm
-4 %
Descoperă un accesoriu impresionant pentru garderoba ta - eșarfa noastră de damă, măiestrit pictată cu flori în culori vibrante pe un fundal de mătase naturală. Când atingi această eșarfă, vei simți imediat textura fină și luxoasă a mătăsii pure, o calitate care definește adevăratul rafinament.Încân..
75,99lei 78,90lei
Eșarfă "Frumusețea Naturii" din Mătase pentru Damă, Două Fețe Unice, Dimensiuni 180x70 cm Eșarfă "Frumusețea Naturii" din Mătase pentru Damă, Două Fețe Unice, Dimensiuni 180x70 cm
-15 %
Descoperă încântarea stilului cu "Frumusețea Naturii", o eșarfă de mătase dedicată femeii elegante și sofisticate. Acest produs, de forma dreptunghiulară cu dimensiuni de 180x70 cm, este confecționat din mătase pură, un material cunoscut pentru fluiditatea sa și pentru senzația de lux pe care o conf..
92,99lei 108,90lei
Eșarfă "Nopțile Senine": Eșarfă Voal Neagră pentru Damă, 190 x 110 cm Eșarfă "Nopțile Senine": Eșarfă Voal Neagră pentru Damă, 190 x 110 cm
-39 %
Bine ați venit în universul eșarfelor de voal de la esarfe.ro. Prezentăm "Nopțile Senine", o eșarfă voal neagră cu dimensiuni generoase de 190x110 cm, concepută special pentru doamnele care își doresc un accesoriu elegant și versatil. Fiecare eșarfă din colecția noastră îmbină stilul și funcționalit..
59,99lei 99,00lei
Eșarfa "Riviere de Stele" - Eleganță în Mătase pentru Doamne, 70x70cm Eșarfa "Riviere de Stele" - Eleganță în Mătase pentru Doamne, 70x70cm
-20 %
Descoperă lumea magica a eleganței cu Eșarfa "Riviere de Stele"! Fabricată din mătase naturală pură, această eșarfă patrată de 70x70 cm aduce o notă de lux și rafinament ținutelor tale. Culorile vivide - albastru și galben - se contopesc într-o acuarelă delicată cu râuri albastre străbătând munții, ..
70,99lei 89,00lei
Eșarfă "Roșu Pasional": Mătase Naturală, Dreptunghiulară 185x90 cm - Eleganță pură Eșarfă "Roșu Pasional": Mătase Naturală, Dreptunghiulară 185x90 cm - Eleganță pură
-27 %
Eșarfa noastră "Roșu Pasional" este cu adevărat o capodoperă, reflectând rafinamentul și eleganța specifică doamnelor ce își doresc să adauge o notă de stil vestimentației lor. Realizată din mătase naturală de cea mai înaltă calitate, aceasta se mulează delicat pe piele, conferindu-vă o senzație de ..
92,99lei 128,00lei
Eșarfă "Valuri Albastru Cyan - Blue" Damă, 190 x 110 cm Eșarfă "Valuri Albastru Cyan - Blue" Damă, 190 x 110 cm
-39 %
Descoperă eleganța și sofisticarea naturală cu noua noastră Eșarfă "Valuri Albastru Cyan " pentru Damă. Măsurând 190 x 110 cm, această eșarfă dreptunghiulară este confecționată din voal de cea mai înaltă calitate, oferind o atingere mătăsoasă și aerată perfectă pentru orice sezon.Voalul mătăsos..
59,99lei 99,00lei
Eșarfă 'Duo Felin-Artistic' pentru Damă din Mătase, 180x70 cm Eșarfă 'Duo Felin-Artistic' pentru Damă din Mătase, 180x70 cm
-45 %
Bucurați-vă de rafinament și eleganță cu Eșarfa "Duo Felin-Artistic", un accesoriu distinctiv pentru femeile care își doresc să se diferențieze. Realizată din mătase pură, cu dimensiuni de 180x70 cm, eșarfa prezintă o formă dreptunghiulară și are două fețe cu modele diferite, oferind posibilități ne..
69,99lei 128,00lei
Descoperă "Grădina Secretă", o eșarfă de damă cu dimensiuni de 70x70 cm, ce îmbină eleganța cu funcționalitatea, într-un mod unic și captivant. Realizată din mătase pură, această eșarfă pătrată îți oferă posibilitatea de a-ți exprima stilul personal, într-un mod subtil și rafinat. Materialul de cali..
93,99lei
Eșarfă Albă din Mătase Naturală, Damă, Dreptunghiulară 185x90 cm Eșarfă Albă din Mătase Naturală, Damă, Dreptunghiulară 185x90 cm
-22 %
Deschizi coletul și, în acel moment, ești întâmpinată de o senzație inconfundabilă. O eșarfă albă din mătase naturală strălucește precum razele soarelui la primele ore ale dimineții. Forma ei dreptunghiulară, având dimensiuni generoase de 185x90 cm, îți oferă versatilitate și eleganță.Mătasea natura..
99,99lei 128,00lei
Eșarfă Albă din Voal, Damă - Inspirație Naturală, 190x110 cm Eșarfă Albă din Voal, Damă - Inspirație Naturală, 190x110 cm
-39 %
1. Prezentăm cu mândrie noua noastră creație din categoria "Eșarfe voal": o eșarfă dreptunghiulară de dimensiuni generoase 190x110 cm, cu o nuanță albă pură, amintind de zăpada neatinșă din vârfurile munților. Materialul folosit, voalul, conferă produsului o ușurință și o eleganță desăvârșită, trans..
59,99lei 99,00lei
1. Inspirată de culorile profunde ale naturii și cu un design ce evocă eleganța pură, această eșarfă albastru safir din voal este mai mult decât un accesoriu; este o declarație de stil. Cu dimensiunile sale generoase de 190x110 cm și o formă dreptunghiulară distinctivă, aceasta se adaptează perfect ..
118,99lei
Dezvăluie-i lumii personalitatea ta vibrantă și rafinată cu ajutorul eșarfei noastre "Artă Efervescentă", dedicată special femeilor sofisticate. Pătrată, cu dimensiuni de 70x70 cm, eșarfa este confecționată din mătase naturală, oferindu-ți un sentiment de lux la fiecare atingere. Îmbinând utilul cu ..
93,99lei
Eșarfă Bej de Voal pentru Femei, 190x110 cm Eșarfă Bej de Voal pentru Femei, 190x110 cm
-39 %
Descoperiți eleganța subtilă a naturii înfășurată în jurul gâtului cu noua noastră eșarfă bej din voal, concepută special pentru doamnele care apreciază stilul rafinat. Cu dimensiunile generoase de 190x110 cm și o formă dreptunghiulară, această eșarfă îmbină versatilitatea cu grația.Fabricată din ma..
59,99lei 99,00lei
Eșarfă Bleumarin "Valurile nopții": Mătase Naturală 100%, Dreptunghiulară, Damă, 185x90 cm Eșarfă Bleumarin "Valurile nopții": Mătase Naturală 100%, Dreptunghiulară, Damă, 185x90 cm
-22 %
Elegantă și versatilă, această eșarfă dreptunghiulară cu dimensiuni generoase de 185x90 cm este o adăugare de neînlocuit în garderoba oricărei doamne. Realizată din mătase naturală 100%, de cea mai înaltă calitate, aceasta oferă o senzație delicată și rafinată la atingere, învăluind purtătoarea într..
99,99lei 128,00lei
Eșarfă Damă "Amurg Tropic" din Mătase, 70x70 cm Eșarfă Damă "Amurg Tropic" din Mătase, 70x70 cm
-9 %
Bucurați-vă de eleganță și confort cu noua noastră Eșarfă de Damă "Amurg Tropic", un accesoriu cu adevărat remarcabil ce îmbină rafinamentul și strălucirea. Realizată din mătase naturală,  această eșarfă de damă are o textură fină și catifelată, promițând o experiență senzorială plăcută cu fiec..
70,99lei 78,00lei
Prezintă-ți eleganța și rafinamentul cu această eșarfă de damă unică, "Pictură în Mătase", din colecția noastră de esarfe de lux. Mătasea pură de înaltă calitate, cu dimensiunile generoase de 70x70 cm, îți conferă un aer sofisticat, oferindu-ți în același timp un confort sporit.Forma pătrată a acest..
93,99lei
Esarfă Damă "Voyage Maritime", Mătase, 70x70cm Esarfă Damă "Voyage Maritime", Mătase, 70x70cm
-30 %
Descoperiți eleganța supremă și sofisticarea cu noua noastră esarfă de damă "Voyage Maritime". Realizată 100% din mătase naturală pură, această esarfă de calitate superioară măsoară un confortabil 70x70 cm, fiind perfectă pentru a învălui orice ținută într-o notă de rafinament.Designul exclusivist a..
54,99lei 78,90lei
Descoperă rafinamentul și versatilitatea cu noua noastră eșarfă de damă 'Flora - Dansul Soarelui'. Această piesă de accesoriu este mai mult decât o simplă eșarfă, este o declarație de stil ce îmbină eleganța cu funcționalitatea. Materialul din mătase pură, cu dimensiuni de 70x70 cm, îi conferă un as..
93,99lei
Esarfă Damă 'Nautica Azure', din Matase, 70x70cm - Un Accesoriu Chic pentru Eleganță Esarfă Damă 'Nautica Azure', din Matase, 70x70cm - Un Accesoriu Chic pentru Eleganță
-30 %
Va prezentam Esarfa 'Nautica Azure', o capodopera de stil si rafinament. Imaginati-va doamnele, portul acestei esarfe de lux va aduce un strop de eleganta si originalitate in tinuta voastra.'Nautica Azure' este mai mult decat o simpla esarfa - este o poveste pe care o puteti purta. Realizata din mat..
54,99lei 79,00lei
Eșarfă Damă - Bijuterie din Mătase cu Motive Florale, 180 x 70 cm Eșarfă Damă - Bijuterie din Mătase cu Motive Florale, 180 x 70 cm
-30 %
Îmbogățește-ți garderoba cu o piesă de accesoriu de neegalat, această "Eșarfă de Damă - Bijuterie din Mătase", care este mai mult decât un simplu articol vestimentar, este o declarație de stil. Realizată din mătase naturală pură, această eșarfă de lux, de dimensiuni generoase (180x70 cm) și formă dr..
75,99lei 108,90lei
Eșarfa Damă Bicoloră din Mătase - Flori pe Apă și Coșuri cu Oua, 180 x 70 cm Eșarfa Damă Bicoloră din Mătase - Flori pe Apă și Coșuri cu Oua, 180 x 70 cm
-27 %
Descoperiți o lume a eleganței și sofisticării cu noua noastră eșarfă damă, un accesoriu de neegalat, care aduce un strop de culoare oricărei ținute. Măsoară 180x70 cm, având o formă dreptunghiulară ce îi permite să fie înfășurată într-o varietate de stiluri care să se potrivească perfect cu persona..
92,99lei 128,00lei
Eșarfă Damă cu Două Fețe din Mătase, 70x70 cm, Tablou Elegant și Livadă Colorată Eșarfă Damă cu Două Fețe din Mătase, 70x70 cm, Tablou Elegant și Livadă Colorată
-23 %
Descoperați o capodoperă vestimentară cu eșarfa noastră damă cu bifacială, un produs versatil ce îmbină eleganța și funcționalitatea cu arta și designul colorat. Având dimensiuni de 70x70 cm, această eșarfă patrata se pliază cu ușurință într-o varietate de stiluri care vor transforma orice ținută.Re..
76,99lei 99,90lei
Ați dori să adăugați un strop de culoare și eleganță garderobei dvs.? Descoperiți noua noastră esarfa de dama cu design unic, un accesoriu de modă care îmbină rafinamentul matasei pure cu o paletă de culori vibrante.Această esarfă pătrată, cu dimensiunile de 70x70 cm, este confecționată din 100% mat..
94,99lei
Eșarfa Damă de Mătase cu Reproducere După Gustav Klimt - Bijuteria vestimentară inspirată de natură, 70x70cm Eșarfa Damă de Mătase cu Reproducere După Gustav Klimt - Bijuteria vestimentară inspirată de natură, 70x70cm
-23 %
Îmbrățișați eleganța atemporală cu eșarfa noastră de damă din mătase pură, cu dimensiuni perfecte de 70x70 cm. Aceasta piesă vestimentară de lux, cu forme pătrate și culori vibrante precum galben, maro și verde, este nu doar un accesoriu, ci o adevărată operă de artă. Cu o reproducere după renumita ..
75,99lei 98,90lei
Dezvăluie-ți stilul unic și rafinat cu această eșarfă de mătase, care combină eleganța și versatilitatea într-un mod fascinant. Cu o formă pătrată și dimensiuni de 70x70 cm, această eșarfă va adăuga o notă de eleganță oricărei ținute.Este o adevărată operă de artă, având două fațete cu modele diferi..
153,99lei
Eșarfă Damă Din Mătase Naturală, Bicromă cu Design Exclusiv, 70x70 cm Eșarfă Damă Din Mătase Naturală, Bicromă cu Design Exclusiv, 70x70 cm
-23 %
Descoperă o piesă de rezistență în garderoba ta cu această eșarfă pentru doamne de la Esarfe.ro. Creând o punte între util și estetic, această eșarfă este un accesoriu ce se distinge prin calitatea premium a materialului și detaliile design-ului.Fabricată din mătase naturală, eșarfa noastră ofe..
75,99lei 98,90lei
Eșarfă Damă din Mătase – Livada Multicoloră și Vizual Marin – Două Fete – 70x70 cm Eșarfă Damă din Mătase – Livada Multicoloră și Vizual Marin – Două Fete – 70x70 cm
-24 %
Bine ați venit în lumea vibrantă a culorilor, unde eleganța se împletește cu utilitatea într-o eșarfă damă cu două fete diferite. Această piesă versatilă, ce combină arta și moda, poate fi accesoriul dvs. de încredere ce aduce culoare în fiecare zi.Eșarfa noastră cu două fete, de dimensiuni generoas..
75,99lei 99,90lei
Esarfă Damă din Mătase – Pictură Natură Montană, 70x70cm Esarfă Damă din Mătase – Pictură Natură Montană, 70x70cm
-27 %
Descoperă învelişul de mătase care te poartă într-o poveste încărcată de culori şi atmosferă! Esarfa noastră de damă, cu dimensiuni de 70x70 cm, este o adevărată capodoperă ce combină arta cu rafinamentul. Realizată din mătase, aceasta emană o notă de lux şi eleganță, desăvârşind orice ținută.Modelu..
64,99lei 89,00lei
Descoperă frumusețea și eleganța unei creații vestimentare deosebite, eșarfa noastră din mătase naturală, cu un design dual impresionant. Acest accesoriu sofisticat te invită într-o lume a culorilor și a formelor artistice, îmbinând armonios nuante de lila, mov, albastru și galben.Eșarfa este unul d..
107,99lei
Eșarfă Damă Fantezie Urbană și Abstractă din Mătase - Două Fețe, 180 x 70 cm Eșarfă Damă Fantezie Urbană și Abstractă din Mătase - Două Fețe, 180 x 70 cm
-23 %
Intră în lumea modei cu eșarfa de damă "Fantezie Urbană și Abstractă", un accesoriu de lux conceput pentru femeia modernă și stilată. Fabricată din mătase naturală pură, acest articol vestimentar unește confortul și eleganța, fiind esențial în garderoba oricărei doamne sau domnișoare. Cu dimensiunil..
97,99lei 128,00lei
Dă culoare stilului tău cu noua esarfă pictată manual, o adevărată operă de artă pe mătase naturală! Această eșarfă de lux, cu dimensiuni generoase de 70x70 cm, este un accesoriu versatil și elegant, care adaugă o notă sofisticată oricărei ținute.Culorile vibrante, incluzând portocaliu, verde deschi..
94,99lei
Încântă-ți privirea și îmbrățișează-ți eleganța cu Eșarfa Dama Roz Somon, o adevărată bijuterie de mătase naturală. Acest accesoriu de 70x70 cm, cu o formă pătrată perfectă, este mai mult decât o simplă eșarfă - este simbolul femeii care știe să își evidențieze rafinamentul. Culoarea roz somon confe..
77,99lei
   Bucurați-vă de eleganță și rafinament cu această esarfă de damă elegantă, pictată cu culori care respiră frumusețea naturală și îmbrățișează o poveste de neuitat. Realizată din mătase, această esarfă pătrată, cu dimensiuni generoase de 70x70 cm, aduce o notă de lux și confort pe parcurs..
94,99lei
Eșarfă Damă – "Șalul de Mătase: Povestea Arborelui și Grădina Secretă" | Esarfe.ro, 180 x 70 cm Eșarfă Damă – "Șalul de Mătase: Povestea Arborelui și Grădina Secretă" | Esarfe.ro, 180 x 70 cm
-22 %
Ia o adiere de aer proaspăt și lasă-te purtată de eleganță cu noua noastră Eșarfă Damă – "Șalul de Mătase cu Fețe Pictate". Perfectă pentru femeile care iubesc frumusețea, rafinamentul și versatilitatea, această eșarfă unică îți aduce un strop de fantezie în garderobă. Cu dimensiuni de 180x70 cm, eș..
84,89lei 108,90lei
Esarfă Damă, Două Fețe, Mătase, Design Pitoresc - Ediția "Românească", 70x70 cm Esarfă Damă, Două Fețe, Mătase, Design Pitoresc - Ediția "Românească", 70x70 cm
-15 %
Vă prezentăm cu mândrie eșarfa de damă cu două fețe,  Ediția "Românească", o esarfa de lux pentru damă, realizată din 100% mătase naturală. De dimensiuni generoase, 70x70 cm, ea este suficient de mare pentru a fi purtată în multiple moduri, totuși destul de compactă pentru a fi rulată și stocat..
75,99lei 89,00lei
Descoperă o piesă de rezistență care îmbină eleganța cu un strop de aventură - Eșarfa de Damă, cu design plajă și bărci. Realizată din matase naturală, aceasta este nu doar un accesoriu fashion, ci și o invitație la călătorie și descoperire.Măsurând 70x70 cm, eșarfa noastră îți oferă o multitudine d..
93,99lei
Eșarfa pentru doamne "Fantasia Florală & Peisaj Pictat", un accesoriu de modă cu personalitate, care combină eleganța cu versatilitatea. Această eșarfă de dimensiuni generoase, 180x70 cm, este confecționată din mătase naturala, material rafinat care oferă o senzație de lux și confort la atingere..
125,99lei
Eșarfă Damă Bicromatică: "Dansul Mătăsii între Abstract și Feline", 180x70 cm Eșarfă Damă Bicromatică: "Dansul Mătăsii între Abstract și Feline", 180x70 cm
-33 %
O incursiune într-un univers al stilului și eleganței, eșarfa noastră damă bicromatică, cu dimensiuni generoase de 180x70 cm, este confecționată din mătase pură, o adevărată capodoperă de rafinament. Forma dreptunghiulară a esarfei permite adaptabilitate maximă, potrivindu-se cu ușurință la orice ț..
85,99lei 128,00lei
Eșarfă de Damă "Acuarela Primăverii și Navigare Marină" din Mătase, 70x70cm Eșarfă de Damă "Acuarela Primăverii și Navigare Marină" din Mătase, 70x70cm
-23 %
Redescoperă frumusețea și versatilitatea cu Eșarfa de Damă "Acuarela Primăverii și Navigare Marină". Această eșarfă pătrată cu dimensiuni de 70x70 cm este confecționată din mătase de cea mai înaltă calitate, oferind un sentiment de lux și eleganță la fiecare purtare. O combinație vibrantă de culori ..
75,99lei 98,90lei
Eșarfă de Damă "Pădure înflorită" din Mătase, cu Design Geometric și Dimensiuni 70x70cm Eșarfă de Damă "Pădure înflorită" din Mătase, cu Design Geometric și Dimensiuni 70x70cm
-23 %
Bucurați-vă de un accesoriu rafinat și elegant cu Eșarfa de Damă "Pădure înflorită", creată cu măiestrie din mătase pură. Cu dimensiunile sale generoase de 70x70 cm, această eșarfă patrată emite un aer de lux și stil, combinând culorile vibrant galben, albastru, roșu, bleu și verde. Designul său uni..
75,99lei 98,90lei
Eșarfă de Damă 'Aventura Felină': Mătase Naturală Pura, Culori Vibrante, 180x70 cm Eșarfă de Damă 'Aventura Felină': Mătase Naturală Pura, Culori Vibrante, 180x70 cm
-45 %
O eșarfă de damă excepțională, cu o poveste la fel de specială - "Aventura Felină". O eșarfă cu dimensiuni generoase de 180x70 cm, fabricată din mătase pură, având un model unic, cu pisici colorate. Designul îndrăzneț și exuberant în alb, roșu și bleumarin reflectă farmecul și caracterul unui produs..
69,99lei 128,00lei
Eșarfa de Damă - Simfonia Naturii pe Mătase, 180 x 70 cm Eșarfa de Damă - Simfonia Naturii pe Mătase, 180 x 70 cm
-28 %
Descoperă frumusețea și eleganța unei eșarfe de damă realizată din mătase, cu dimensiuni generoase de 180x70 cm. Această eșarfă excepțională, cu forma dreptunghiulară, îmbină într-un mod subtil și armonios design-ul modern cu sentimentul de lux și confort. Un accesoriu rafinat ce-ți va completa ținu..
91,99lei 128,00lei
Eșarfă de Damă din Mătase - Doua Fețe - Reproducere Picturală și Design de Leopard, 70x70cm Eșarfă de Damă din Mătase - Doua Fețe - Reproducere Picturală și Design de Leopard, 70x70cm
-23 %
Descoperiți frumusețea artei în fiecare zi cu această eșarfă de damă, o capodoperă a stilului și eleganței. Cu dimensiunile sale generoase de 70x70 cm și realizată din mătase naturală fină, această eșarfă patrată este atât o piesă de vestimentație cât și o declarație de artă. Nuanțele de galben, mar..
76,99lei 99,90lei
Experimentați frumusețea și eleganța într-o singură piesă cu această minunată eșarfă pentru damă, cu dimensiuni generoase de 180x70 cm. Acest accesoriu versatil, confecționat din mătase de înaltă calitate, combină confortul și stilul, transformând orice ținută obișnuită într-o apariție remarcabilă. ..
130,99lei
Eșarfă de Damă din Mătase Naturală Portocalie - Tropical Orange, 70x70cm Eșarfă de Damă din Mătase Naturală Portocalie - Tropical Orange, 70x70cm
-15 %
Întâmpinați fiecare zi cu eleganță purtând noua noastră eșarfă de damă din mătase naturală portocalie, cu o nuanță vibrantă de portocaliu tropical. Dimensiunile generoase de 70x70 cm, oferă posibilitatea stilizării acesteia în multiple moduri, transformând orice ținută dintr-una simplă într-una sofi..
54,99lei 64,90lei
Eșarfă de Damă din Mătase Naturală Roz Magenta, Pătrată, 70x70cm Eșarfă de Damă din Mătase Naturală Roz Magenta, Pătrată, 70x70cm
-15 %
Descoperă rafinamentul acestei eșarfe din mătase naturală roz magenta, o piesă imprescindibilă pentru orice doamnă sau domnișoară cu gusturi sofisticate. Cu dimensiuni de 70x70 cm și o formă pătrată, eșarfa se pliază cu ușurință pe orice tip de ținută, aducând un plus de culoare și un strop de fante..
54,99lei 64,90lei
Intrați în lumea luxului și a sofisticării cu această excepțională eșarfă de damă din mătase naturală, într-o nuanță captivantă de verde imperial. Fiecare eșarfă din colecția noastră "Esarfe Mătase" este special concepută pentru a adăuga un strop de eleganță și strălucire garderobei dumneavoastră, i..
77,99lei
Eșarfă de Damă din Mătase, Două Fețe, Două Povești - Miros de Natură și Mătase, 180 x 70 cm Eșarfă de Damă din Mătase, Două Fețe, Două Povești - Miros de Natură și Mătase, 180 x 70 cm
-28 %
Bine ați venit în lumea noastră în care moda întâlnește arta. Suntem încântați să vă prezentăm "Eșarfa de Damă din Mătase, Două Fețe, Două Povești". Având dimensiuni generoase de 180x70 cm, această eșarfă este confecționată din mătase naturală pură, cu o formă dreptunghiulară ce îi conferă o eleganț..
91,99lei 128,00lei
Eșarfă de Damă din Mătase, Scenă Marină și Floarea-Soarelui - 70x70 cm Eșarfă de Damă din Mătase, Scenă Marină și Floarea-Soarelui - 70x70 cm
-23 %
Descoperă eleganța naturală în fiecare detaliu al acestei eșarfe pentru damă, de un lux rar. Eșarfa are două fețe cu modele diferite. Realizată din mătase pură naturală și de dimensiuni 70x70 cm, eșarfa noastră prezintă o frumusețe duală, cu modele diferite imprimate pe fiecare față. Fiecare culoril..
75,99lei 98,90lei
Eșarfă de Damă Două Fețe - Armonie Felină și Nopți Sublime din Mătase, 180x70 cm Eșarfă de Damă Două Fețe - Armonie Felină și Nopți Sublime din Mătase, 180x70 cm
-45 %
Descoperiți eșarfa de damă care adaugă o strălucire artistică la orice ținută. Cu dimensiuni generoase de 180x70 cm, acest accesoriu versatil este confectionat din mătase pură și prezintă două fețe cu modele distincte, aducându-vă posibilitatea de a schimba look-ul în funcție de ocazie sau dispoziți..
69,99lei 128,00lei
Eșarfă de Damă Dublă "Fantazia Pariziană" din Mătase, Pictură,180x70 cm Eșarfă de Damă Dublă "Fantazia Pariziană" din Mătase, Pictură,180x70 cm
-23 %
Eșarfa de damă reversibilă "Fantazia Pariziană" este o combinație de eleganță și creativitate, un adevărat accesoriu de modă care îmbină cu rafinament calitatea și versatilitatea. Dimensiunile generoase, de 180x70 cm, oferă posibilitatea de a o purta atât ca șal, cât și în stil clasic, în jurul gâtu..
97,99lei 128,00lei
Eșarfa de damă în nuanța verde kaki, un accesoriu de excepție ce emană eleganță și rafinament, iese în evidență prin strălucirea distinctivă și textura luxoasă a mătăsii naturale. Aceasta eșarfă, cu dimensiuni de 70x70 cm, adoptă o formă pătrată, fiind ușor de adaptat pentru diverse stiluri și ..
71,99lei
Descoperă frumusețea și eleganța inegalabilă a eșarfei de damă cu modele abstracte. Creată cu atenție la detalii și măiestrie, această eșarfă de lux are o formă dreptunghiulară și dimensiuni generoase de 180x70 cm. Îmbinând aspectul rafinat al mătăsii cu flexibilitatea unei forme versatile, această ..
130,99lei
Eșarfă de Damă Întruchipare a Naturii: Mătase Delicată Bifazată, 180 x 70 cm Eșarfă de Damă Întruchipare a Naturii: Mătase Delicată Bifazată, 180 x 70 cm
-28 %
Descoperă eleganța simplă și luxul inconfundabil cu noua noastră Eșarfă de Damă Întruchipare a Naturii. Realizată din mătase naturală pură, această eșarfă prezintă o formă dreptunghiulară cu dimensiuni generoase de 180x70 cm, perfectă pentru a-ți învălui silueta cu un plus de rafinament. Ideală pent..
91,99lei 128,00lei
Eșarfă de Damă „Pisica Egipteană” din Mătase, Galben Mustar cu Design Floral, 70x70 cm Eșarfă de Damă „Pisica Egipteană” din Mătase, Galben Mustar cu Design Floral, 70x70 cm
-23 %
Adaugă un strop de rafinament și mister cu noua noastră eșarfă de damă „Pisica Egipteană”, o operă de artă vestimentară în culorile vibrante ale galbenului mustar, albastrului, negrului și verde. Confecționată din mătase naturală pură, cu dimensiuni generoase de 70x70 cm, aceasta eșarfă pătrată este..
75,99lei 98,90lei
Dă-ți voie să te pierzi în frumusețea încântătoare a eșarfei noastre de damă, "Barca în Tranziție", un produs de lux cu o poveste cu totul specială. Realizată din mătase fină naturală, cu dimensiuni de 70x70 cm, această eșarfă pătrată este mai mult decât un simplu accesoriu - este un tablou, o lucra..
93,99lei
Îmbrățișați rafinamentul și eleganța cu superba noastră eșarfă de mătase damă "Reflecții Naturale", un accesoriu de modă ce adaugă un strop de culoare oricărei ținute. Complementată de un spectru vibrant de culori - galben, roșu, portocaliu, verde, albastru, bleu, alb - această eșarfă impresionează ..
94,99lei
Eșarfa de Mătase 'Garden Path', Dama - O Piesă de Artă Vestimentară, Culori Vibrante de Verde și Galben, 70x70 cm Eșarfa de Mătase 'Garden Path', Dama - O Piesă de Artă Vestimentară, Culori Vibrante de Verde și Galben, 70x70 cm
-24 %
O eșarfă nu este doar un accesoriu, ci o declarație de stil. Această eșarfă pătrată de damă, de dimensiuni generoase 70x70 cm, este o adevărată operă de artă pe care o poți purta. Realizată din mătase naturală pură, cu o atingere delicată și fluidă, aceasta înfățișează o reproducere vibrantă după pi..
74,99lei 98,90lei
Eșarfă de Mătase Abstract-Orbane - Duală, 70x70 cm, Culori Vibrante Eșarfă de Mătase Abstract-Orbane - Duală, 70x70 cm, Culori Vibrante
-23 %
Dă-ți garderobei un strop de eleganță și culoare cu "Esarfa de Mătase Abstract-Orbane - Duala". Această eșarfă pentru damă versatilă are o dimensiune de 70x70 cm, ideală pentru a fi purtată în numeroase moduri. Este realizată din mătase fină, materialul adăugând o notă de lux fiecărui ținutei.Unul d..
74,99lei 98,00lei
Oferă outfitului tău un aer proaspăt și vibrant cu această esarfă elegantă din colecția noastră de eșarfe pentru doamne. Cu o dimensiune de 70x70 cm, această piesă versatilă este perfectă pentru a completa orice ținută, de la rochii de zi cu zi până la cele de ocazie.Realizată din 100% mătase, aceas..
94,99lei
Această eșarfă de mătase naturală este expresia pură a eleganței discrete. Nuanța de roz pudrat adaugă o pată de culoare subtilă, iar dimensiunea de 60x60 cm o face versatilă pentru diverse stiluri de înnodare. Realizată din cele mai fine fibre de mătase, această eșarfă este un accesoriu de nelipsit..
82,99lei
Eșarfă de Mătase Naturală Bej Nisipiu - Accesoriul Doamnei Moderne, 70x70cm Eșarfă de Mătase Naturală Bej Nisipiu - Accesoriul Doamnei Moderne, 70x70cm
-15 %
Fiecare femeie merită un accesoriu care să-și complimenteze eleganța naturală. Această Eșarfă de Mătase Naturală Bej Nisipiu este accesoriul perfect care adaugă o notă de rafinament oricărei ținute. Îmbinând un design clasic cu o culoare plină de feminitate și eleganță, acest accesoriu își va găsi r..
54,99lei 64,90lei
Îmbrățișați eleganța pură cu Eșarfa de mătase naturală Bej – o capodoperă a luxului simplu, proiectată special pentru doamnele sofisticate. Pătrată, cu dimensiuni de 70x70 cm, această eșarfă este realizată din cea mai fină mătase naturală, oferind o textură delicată care se mulează perfect pe piele...
77,99lei
Eșarfă de Mătase Naturală Premium Mov 60x60 cm Eșarfă de Mătase Naturală Premium Mov 60x60 cm
-20 %
Această eșarfă de mătase naturală în nuanță profundă de mov este accesoriul perfect pentru a adăuga o atingere de eleganță și rafinament oricărui outfit. Cu dimensiunea practică de 60x60 cm, se poate purta în diverse moduri, de la un nod clasic în jurul gâtului până la un accesoriu chic legat pe mân..
54,99lei 68,90lei
Eșarfă de Mătase Pictură - Două Fațete Artistice: Crizanteme și Câmp cu Maci, 70x70 cm Eșarfă de Mătase Pictură - Două Fațete Artistice: Crizanteme și Câmp cu Maci, 70x70 cm
-23 %
Descoperă încântarea de a purta o operă de artă! Noua noastră eșarfă de mătase cu dimensiuni de 70x70 cm, oferă o combinație inedită de frumusețe și versatilitate, o experiență de stil autentică pentru doamnele și domnișoarele care apreciază arta și eleganța.Realizată din mătase fină, această eșarfă..
76,99lei 99,90lei
Încântați-vă cu splendoarea și eleganța pe care o oferă Eșarfa noastră de mătase roșie. Realizată din mătase naturală 100%, această eșarfă îmbină luxul și stilul, oferind o notă distinctă ținutelor dvs. Eșarfa are dimensiunile de 70x70 cm, având forma perfectă pentru a o modela după preferințe.Cores..
77,99lei
Se afişează de la 1 până la 68 din 240 (4 Pagini)
Pentru a optimiza experienţa ta de shopping eșarfe.ro foloseşte Cookies. Continuarea navigării reprezintă acceptul tău privind Termenii de condițiile şi Politica de protecția datelor.