Menu
Your Cart

Termene și condiții

Bine ați venit pe pagina Termenelor și Condițiilor magazinului online Esarfe.ro, administrat de SC Magic Scarves SRL (denumit în continuare "Esarfe.ro", "noi", "site-ul nostru"). Acești termeni și condiții reglementează accesul și utilizarea site-ului nostru, precum și relația dintre Esarfe.ro și clienții săi.


Prin accesarea și utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord să respectați și să fiți legat de acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.


Înregistrarea și crearea contului

1.1. Puteți vizualiza și cumpăra produse de pe site-ul nostru fără a vă înregistra, dar crearea unui cont vă va oferi acces la funcționalități suplimentare, cum ar fi urmărirea comenzilor și istoricul acestora.


1.2. Prin înregistrarea și crearea unui cont pe site-ul nostru, vă confirmați că aveți cel puțin 18 ani și că informațiile furnizate sunt complete, exacte și actualizate.


1.3. Sunteți responsabil pentru confidențialitatea parolei contului și pentru toate acțiunile care au loc în cadrul acestuia. Vă rugăm să ne informați imediat în cazul în care constatați utilizarea neautorizată a contului dvs.


Comenzile și contractul de vânzare

2.1. Puteți plasa comenzi pe site-ul nostru, selectând produsele dorite și urmând pașii indicați în procesul de cumpărare. O comandă plasată pe site-ul nostru reprezintă o ofertă de a achiziționa produsele selectate.


2.2. Acceptarea comenzii de către Esarfe.ro se face prin trimiterea unui e-mail de confirmare către adresa dvs. de e-mail înregistrată. Contractul de vânzare între dvs. și Esarfe.ro este încheiat în momentul trimiterii acestui e-mail de confirmare.


2.3. Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă, fără a fi necesară motivarea acestei decizii.


Prețurile și plata

3.1. Prețurile produselor sunt cele afișate pe site în momentul plasării comenzii. Prețurile nu includ costurile de livrare, care vor fi calculate și afișate înainte de finalizarea comenzii.


3.2. Plata pentru produsele comandate se poate face prin diverse metode, cum ar fi cardul de credit/debit, transfer bancar, plata ramburs sau alte metode disponibile pe site.


Livrarea

4.1. Livrarea produselor4.1. Livrarea produselor comandate se va realiza prin intermediul unor curieri parteneri sau prin metode alternative, în funcție de opțiunile disponibile pe site în momentul plasării comenzii.


4.2. Vom depune toate eforturile pentru a livra produsele în termenul estimat afișat pe site, dar nu putem garanta acest lucru în toate cazurile. Nu suntem responsabili pentru întârzieri în livrare cauzate de circumstanțe neprevăzute sau de situații de forță majoră.


4.3. Risc și proprietatea asupra produselor trec la dvs. în momentul în care acestea sunt predate curierului sau, în cazul livrării personale, în momentul în care produsele vă sunt înmânate.


Retururi și rambursări

5.1. Aveți dreptul să vă retrageți din contractul de vânzare și să returnați produsele în termen de 14 zile de la data la care ați primit produsele. Pentru a exercita acest drept, vă rugăm să ne informați prin e-mail sau prin completarea unui formular de retur disponibil pe site.


5.2. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate, cu etichetele intacte și în ambalajul original. Suntem în drept să refuzăm rambursarea în cazul în care produsele returnate sunt deteriorate sau folosite în mod neadecvat.


5.3. Costurile de returnare a produselor vor fi suportate de către dvs., cu excepția cazului în care produsele livrate sunt defecte sau nu corespund comenzii plasate.


5.4. Rambursarea sumelor achitate pentru produsele returnate se va realiza în termen de 14 zile de la data primirii produselor returnate, prin aceeași metodă de plată folosită pentru achiziționarea acestora.


Garanții și răspundere

6.1. Produsele comercializate pe site-ul nostru beneficiază de garanții legale în conformitate cu legislația în vigoare.


6.2. Nu suntem responsabili pentru eventualele daune indirecte, pierderi de profit sau de oportunități cauzate de utilizarea sau incapacitatea de utilizare a site-ului nostru sau a produselor comercializate.


Proprietate intelectuală

7.1. Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului site-ului, inclusiv text, imagini, logo-uri, design și alte materiale similare, aparțin Esarfe.ro sau licențiatorilor săi. Reproducerea, distribuirea sau utilizarea acestui conținut în scopuri comerciale sau în alte scopuri, fără acordul prealabil scris al Esarfe.ro, este strict interzisă.


Legislație aplicabilă și soluționarea litigiilor

8.1. Acești termeni și condiții și orice contract încheiat între dvs. și Esarfe.ro sunt guvernate de legislația românească.


8.2. În cazul unor litigii care pot apărea în legătură cu acești termeni și condiții sau cu contractul de vânzare, vom încerca să soluționăm amiabil problema. Dacă soluționarea amiabilă nu este posibilă, litigiile vor fi înaintate instanțelor competente din România.


Dispoziții generale

9.1. Dacă una sau mai multe dispoziții ale acestor termeni și condiții devin invalide, ilegale sau neaplicabile, aceasta nu va afecta validitatea celorlalte dispoziții.


9.2. Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. Modificările vor intra în vigoare în momentul publicării pe site și se vor aplica contractelor încheiate după această dată.


Date de contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni și condiții sau cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați:


S.C. Magic Scarves S.R.L.

Cod unic de înregistrare 48728794

Număr Registrul Comerțului J40/16460/2023

Identificator Unic la Nivel European: ROONRC.J40/16460/2023 Sediu social: Bucuresti, Sector 6, Aleea Dealul Macinului, nr. 1A, bloc 452, ap.88

Telefon 0770.500.213

Email contact@esarfe.ro

Pentru a optimiza experienţa ta de shopping eșarfe.ro foloseşte Cookies. Continuarea navigării reprezintă acceptul tău privind Termenii de condițiile şi Politica de protecția datelor.