Menu
Your Cart

Papioane bărbati

Papioane barbati - Alege stilul și eleganța din colecția noastră exclusivă

Papioane barbati de calitate

La esarfe.ro, ne mândrim cu o colecție impresionantă de papioane pentru bărbați, adaptate pentru orice ocazie și stil personal. Fie că ești în căutarea unui papion distinctiv pentru o ținută de zi cu zi sau dorești să adaugi un strop de eleganță unei ținute speciale, papioanele noastre sunt alegerea perfectă.

Papioane bărbati elegante

Când vine vorba de evenimente formale sau ocazii în care trebuie să impresionezi, un papion elegant este un detaliu care face diferența. Descoperă selecția noastră de papioane elegante, confecționate din materiale de cea mai bună calitate precum mătase și cu design-uri sofisticate. Fiecare piesă reflectă atenția noastră la detaliu și pasiunea pentru modă.

Papioane bărbati casual

Pentru bărbații care iubesc să îmbine stilul clasic cu cel modern, oferim o gamă largă de papioane casual. Acestea sunt perfecte pentru a fi purtate în orice zi, adăugând o notă de originalitate și rafinament ținutei tale. Cu diverse culori și modele, papioanele noastre casual sunt un must-have în garderoba oricărui gentleman modern.

Papioane bărbati ceremonie

Măreția momentelor speciale merită să fie accentuată de accesorii pe măsură. Papioanele noastre pentru ceremonii sunt concepute pentru a completa orice ținută festivă. Fie că participi la o nuntă, un banchet sau orice alt eveniment important, alege un papion din colecția noastră pentru a-ți evidenția stilul și a atrage privirile.


Materialele folosite: Acest papion excepțional este confecționat din mătase naturală, cunoscută pentru luciul său distinct și textura plăcută la atingere. Mătasea oferă nu doar un aspect elegant, dar și o durabilitate surprinzătoare. Alegerea mătasei pentru acest papion este datorată capacității sal..
81,99lei
Materiale de Calitate Superioră: Confecționat meticulos din mătase pură, papionul nostru se mândrește cu o finețe și un luciu inegalabile. Mătasea nu numai că oferă o senzație de moale și confortabil, ci și o durabilitate impresionantă. Prin alegerea acestui material de lux, subliniem angajamentul n..
81,99lei
Compoziție și Calitate: Aveți în față un papion bărbătesc mov de lux, țesut din mătase autentică. Fiecare fir de mătase reflectă lumina cu grație, oferindu-i celui care îl poartă o aură de rafinament. Fiind un produs natural, mătasea oferă o ventilație optimă, garantând un echilibru perfect între co..
81,99lei
Papion negru bărbați
-37 %
Un papion este mai mult decât un simplu accesoriu; este o declarație de stil. Acest papion negru oferă bărbatului modern o notă de distincție și sofisticare, aducând o părticică din tradiția elegantă direct în garderoba dvs.Materialele folosite: Fabricat din satin de mătase autentică, acest papion s..
42,99lei 68,00lei
Papionul, o emblemă a eleganței masculine, a rezistat probelor timpului, rămânând un element definitoriu în garderoba unui bărbat. În spatele sale stă puterea primei impresii și magia tradiției. O piesă aparent mică, un papion poate adăuga un strop de distinctivitate și poate schimba întreaga percep..
81,99lei
Materialele de excepție: Acest papion verde este confecționat din mătase , un material nobil, recunoscut pentru luciul său natural și finețea sa. Mătasea oferă o textură moale și elegantă, iar alegerea acestui material subliniază angajamentul nostru de a oferi produse de calitate superioară.Culori ș..
81,99lei
Se afişează de la 1 până la 6 din 6 (1 Pagini)
Pentru a optimiza experienţa ta de shopping eșarfe.ro foloseşte Cookies. Continuarea navigării reprezintă acceptul tău privind Termenii de condițiile şi Politica de protecția datelor.