Menu
Your Cart

Despre noi

Bine ai venit în lumea eșarfelor! eșarfe.ro este o poveste despre pasiune, stil și accesoriile perfecte pentru orice ținută. Magazinul nostru online a luat naștere din dorința de a oferi tuturor pasionaților de modă eșarfe și accesorii de cea mai înaltă calitate și la prețuri accesibile. Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul modei și un portofoliu bogat de parteneri, eșarfe.ro s-a impus rapid ca lider de piață în România.

  • Misiunea Noastră

Suntem dedicați să îți oferim o experiență de cumpărături plăcută și personalizată, cu ajutorul unei game variate de produse și servicii. Ne propunem să fim sursa ta preferată de eșarfe, fulare și accesorii de modă, care să te ajute să îți completezi garderoba și să îți exprimi stilul personal.


  • Gama Noastră de Produse

La eșarfe.ro, am selectat cu grijă cele mai frumoase și de calitate eșarfe, fulare și accesorii de modă, atât din producția locală, cât și din import. Gama noastră include:

1. Eșarfe de damă și bărbați: eșarfe de mătase, bumbac, lână, cașmir și alte materiale fine
2. Fulare pentru toate anotimpurile: fulare lejere pentru primăvară și toamnă, fulare groase pentru iarnă
3. Accesorii de modă: fulare, bentițe, turbane, broșe și altele
4. Produse personalizate: eșarfe personalizate cu monograme sau mesaje, perfecte pentru cadouri

  • Valori și angajament

eșarfe.ro are la bază valorile de integritate, calitate și responsabilitate socială. Ne angajăm să îți oferim produse fabricate în condiții etice și să susținem producătorii locali și independenți. Suntem mândri să colaborăm cu atelierelor de creație românești și să promovăm tradiția și meșteșugul autohton.


  • Echipa eșarfe.ro

Echipa noastră este formată din specialiști în marketing, SEO, design și consultanți de modă, care lucrează împreună pentru a-ți oferi cele mai bune servicii și produse. Ne mândrim cu un serviciu clienți de excepție, care te poate ajuta să alegi produsul potrivit și să îți ofere sfaturi de stil.


Te invităm să explorezi colecțiile noastre și să te bucuri de experiența eșarfe.ro, unde pasiunea noastră pentru eșarfe și accesorii de modă se întâlnește cu stilul și gusturile tale personale.

  • Livrare și Returnare

Pentru a te asigura că produsele ajung la tine în cel mai scurt timp și în cele mai bune condiții, eșarfe.ro colaborează cu parteneri de încredere pentru livrare rapidă în toată România.


Beneficiezi de:

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 100 RON
Posibilitatea de a urmări coletul online
Retur gratuit în termen de 14 zile de la primirea produsului, dacă nu ești mulțumit(ă) de achiziția ta


  • Implicarea în Comunitate
La eșarfe.ro, credem că implicarea în comunitate și susținerea cauzelor sociale sunt la fel de importante ca produsele pe care le oferim. De aceea, ne implicăm activ în campanii caritabile și proiecte de responsabilitate socială, contribuind la îmbunătățirea vieții celor aflați în nevoie și la protejarea mediului înconjurător.

  • Fii la curent cu noutățile

Dacă vrei să fii la curent cu ultimele tendințe în modă, oferte speciale și evenimente eșarfe.ro, te invităm să te abonezi la newsletter-ul nostru și să ne urmărești pe rețelele de socializare. Alătură-te comunității noastre și împărtășește-ți pasiunea pentru eșarfe și accesorii de modă cu noi!


Îți mulțumim că ai ales eșarfe.ro și îți promitem că vom face tot posibilul să te surprindem în mod plăcut de fiecare dată când ne vizitezi magazinul online. Ne bucurăm să facem parte din viața ta și să îți aducem un strop de culoare și stil prin eșarfele și accesoriile noastre!

Cu drag,
Echipa eșarfe.ro
Pentru a optimiza experienţa ta de shopping eșarfe.ro foloseşte Cookies. Continuarea navigării reprezintă acceptul tău privind Termenii de condițiile şi Politica de protecția datelor.